Vi er i gang med casting til et nytt program på TV 2, «Nå eller aldri - tør du følge drømmen?» Dette er en programserie hvor våre eksperter skal hjelpe folk å gjennomføre sine største drømmer i praksis - være det seg å starte en restaurant, reise jorda rundt eller opprette en surfeskole på Bali.

 

 

Akkurat nå leter vi spesifikt etter voksne mennesker som drømmer om å kjøpe eller ta over en gård eller et småbruk, og etablere en form for næring der. I den anledning tenkte vi at det kanskje finnes noen slike blant medlemmene i, eller de som besøker nettsidene til NRFF. Det hadde jo vært spennende om vi fikk med noen som har hatt høns i hagen og som nå ønsker å ta dem med seg ut på landet.

 

OM PROGRAMMET:

I den nye programserien «Nå eller aldri - tør du følge drømmen?» ønsker vi å hjelpe folk å satse på drømmene sine. Vi søker deltakere som vurderer å satse på drømmen, og som enda ikke har kommet ordentlig i gang med realiseringen av denne. Akkurat nå leter vi spesifikt etter noen som drømmer om å etablere en næring på en gård eller et småbruk, men andre drømmer er selvsagt også interessante.

I serien får deltakerne hjelp av eksperter innen ledelse, økonomi, gründervirksomhet, eiendom og motivasjon for å nå sine mål. Innspilling av serien vil foregå høsten 2016. 

 

Mer info og påmelding:

http://www.tv2.no/underholdning/8258070/

Ta kontakt med:

KRISTIAN BREDENBECK - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. -  (+47) 93805878

Utvikler, ANTI TV

Trondheimsveien 2, 0560 Oslo, Norge - www.anti.as